5de nieuwe chemo

Hallo iedereen,

Gisteren was het de 5de nieuwe chemo aan 100% en ik heb het moeilijk ermee. Ik ben echt niet goed. Mijn rode bloedcellen zijn ook te laag en gisteren heb ik een “hépo” spuit gekregen in mijn boven bil om mijn rode bloedcellen  wat “te boosten” ! Mijn tumor marker was goed goed nieuws langs daar. Ik heb gevraagd om de volgende chemo’s te geven aan 75%, misschien zal ik ze iets langer moeten krijgen maar zal ik ze misschien beter verdragen. Vandaag is het “pyjama dag” en zetel dag, wat ik niet zo graag heb maar ik zou toch niet veel kunnen doen. Mama heeft weer eten voorzien voor vanavond en zussie kom even langs deze middag en na dat onze Jana geslapen heeft komt mijn mama nog eens voor een koffie met Jana en zussie, dus toch wat gezelschap vandaag.

Dank u aan al de mensen die mij volgen en schrijf je gerust in op de nieuwsbrief zo krijg je mijn “nieuws” via je mail adres. En als je mensen zou kennen of zelf vragen zou hebben over darmkanker, hipec operatie, stents plaatsen, zelf sonderen, nefrostomie, stoma, chemo soorten … (dat maak ik allemaal mee) vraag maar of stuur mij een mail, ik zal die gerust beantwoorden.

Tot later,

Daisy

Dit bericht is geplaatst in chemo.

2 reacties

 1. Viviane zegt:

  Dag Daisy

  Ik wist het van je ma dat het weer een zware dag zou zijn.
  En een pyjama dag heb je zeker verdiend na zo’n zware chemo, als het mag van 75% te krijgen en je beter voelt waarom niet! Het overlijden van Pé moet voor u heel slecht
  aankomen, maar zoals je zussie zegt, zeggen en schrijven doen ze zo veel. Dat de koffie met je mama en zussie een beetje deugt hebben gedaan en troost gegeven.

  Niet opgeven, maar dat zal niet ik weet dat, je bent een vechter!

  Dikke zoen

  Viviane

 2. Sandrine zegt:

  Hey Daisy, zo vervelend dat je zo ziek bent van je nieuwe chemo. Maar neem die pyjama-dag er gewoon bij, chemo vergt heel veel energie van je lichaam, en het heeft tijd nodig om terug op z’n positieven te komen. Wel super dat je tumor marker goed was hé! Ik las in je vorige blog dat je iemand verloor van wie jullie elkaars blog volgden. Helaas zijn er nog steeds mensen die de strijd verliezen, en het is en blijft moeilijk wanneer je iemand verliest. Bij deze stuur ik je een virtuele knuffel, om je toch moed te geven! je bent een heel sterke madam, een straffe madam zelfs, je hebt een enorme vechtlust, hou de moed er in, en blijf bloggen, deel je gevoelens, en put kracht uit alle kleine dingen die jou een goed gevoel geven! Dikke knuffel!

Geef een reactie