Voor “Pé”

Hallo iedereen,

Ik moet het hier even kwijt. “Pé” (Patricia) is zaterdag nacht overleden aan haar tweede gevecht tegen borstkanker. Het was ook iemand met een blog dat ik volgde en zij volgde de mijne, ze had op 10/10 nog een commentaar op mijn blog geplaatst (je kan hem even nakijken). Ik wist dat ze zieker was dan ik met uitzaaiingen maar toch niet om zo plots weg te gaan. Ik denk aan haar 2 kinderen die nu alleen verder moeten. Ze had borstkanker in 2006 en dan was ze genezen maar in 2010 is ze hervallen en in 2013 had ze uitzaaiingen. Met mijn Hipec operatie zeggen ze dat er maar tussen 25 tot 40% na 5 jaar nog leven, dus is er kans dat ik binnen de 5 jaar ook zal hervallen ! Ik weet ieder geval is anders maar toch denk ik er aan. Mijn dochter zeg dat het maar “statistieken” zijn en dat ik tussen die 25 / 40% wel zal zitten ! Ik ben dus vandaag zeer pessimistisch, maar het is waarschijnlijk door dat “Pé” er nu niet meer is ! Als je haar blog eens wil zien : http://www.theplace2pe.blogspot.com . Slaapzacht Pé !

Tot later

Daisy

2 reacties

 1. Ilse zegt:

  Zussie,

  Ik weet dat je heel erg de focus legt op de verhalen die je leest. Het is niet erg / niet abnormaal dat het overlijden van Pé je aangrijpt. Het is een verschrikkelijke ziekte en het is te betreuren dat Pé een van de vele jammerlijke slachtoffers ervan is. Ik ben zeker dat ze zou gewild hebben dat haar verhaal gelezen werd en mensen zou stimuleren om er iets mee te doen. Dat doel werd in alle geval bereikt! Jij hebt het gevolgd en hebt er ook uit geleerd! Je zal haar verhaal niet vergeten, maar je mag er niet op blind staren. Het kan gelukkig ook anders.
  Jij moet vooral positief blijven, ook al is dat moeilijk! Je bent een supersterke vrouw, zus, mama, dochter, vriendin,… en met je gedrevenheid en de nodige controles zullen ze je opvolgen zoals het hoort! En wij zijn er ook nog, om je bij staan waar je het nodig hebt! Love you métie!!!

 2. Lilianne zegt:

  Hey Daisytje ! Ja je dochter heeft écht gelijk hoor, statistieken zijn maar een woord en liegen vaak. Daar heb ik genoeg voorbeelden van. Maar ik kan begrijpen dat iemand’s overlijden die ook kanker had je heel erg aangrijpt. Sterkte hiermee! En met dat zacht en zonnig karakter van jou, en dan zo goed omringd , zul jij de statistieken zeker laten liegen !
  Veel liefs, Lilianne

Geef een reactie