Wat nieuws

Hallo iedereen,

Ik ben terug thuis. Wel nog veel pijn aan de wonde van die nefrostomie maar de operatie is nog maar van dinsdag, dus nog wat geduld hebben zeker ! Ik heb nu dus een buis die uit mijn rug komt en met een urinezakje aan mijn bil. Dinsdag voormiddag in de wachtzaal van de petscan heb ik wel veel moeten huilen, door stress van die petscan en door die nefrostomie dat ik echt niet zag zitten maar die de beste oplossing is. Om de 6 weken moet die buis in mijn rug vervangen worden en daar heb ik nu al een afspraak voorzien op 3 december, het is onder lokale verdoving dus dat is te doen en om de 2 dagen moeten de verpleegsters mijn verband verversen om infecties te vermijden omdat het altijd een open wonde zal blijven maar ja het is nu zo en ik aanvaard het al beter dan gedacht. Ze hebben wel gezien dat mijn linker nier niet meer werkt, dus was het weer ook even slikken ! ik heb dus maar 1 nier meer die werkt. Nu toch wat goed nieuws van de petscan, op mijn longen zien ze geen metastasen, geen kwaadaardige cellen misschien zijn die nog te klein om ze te zien op de petscan maar volgens mijn huisdokter en volgens mijn behandelende arts zijn die al 1 cm en zelfs een die wat groter is dus als het kwaadaardig zou zijn zou de petscan het al moeten zeggen maar natuurlijk zijn ze het niet zeker dus is het best dat ik nog 4 maanden chemo krijgt en om de 3 maanden een ct scan om de evolutie te volgen dus normaal nog 8 keer chemo, ik mag beginnen aftellen zeker !! Dus momenteel zeer goeg nieuws dat het geen metastasen zijn. Ik begin er eindelijk eens een einde aan te zien  !!

Tot later

Daisy

3 reacties

 1. Viviane zegt:

  Dag Daisy
  Ik heb zo juist uw laatste mail gelezen, weer in het ziekenhuis
  jouw reactie was terecht. Ze konden toch direct gebeld hebben met de uitslag en was het zover niet gekomen!
  Maar blij dat je weer thuis bent in uw vertrouwd nestje, mama
  zal je weer goed verwennen.
  Ik wens je het aller beste.
  Knuffel, Viviane

 2. Lilianne zegt:

  Hey Daisytje !
  Ja je moet je echt vasthouden aan elk stukje goed nieuws! Ik vind je trouwens heel bewonderenswaardig hoor ! Ik duim voor je en zal je volgende week eens opbellen, misschien voel je je dan goed genoeg en kan ik je even komen opzoeken, de week erna, want volgende week heb ik de kleintjes van Anne Sophie die eerstdaags bevalt van haar derde. Bon courage et gros bisous

  • Daisy zegt:

   Dag Liliane,
   Ja we zijn inderdaad blij met het goed nieuws. Kom gerust maar eens af, het is al lang geleden. En veel geluk voor Anne Sophie met haar derde spruit die er bijna zal zijn ! Veel groetjes. Daisy

Geef een reactie