Weekend

Hallo iedereen,

Deze keer is het wat moeilijker met de chemo. Ik ben nu nog steeds niet goed. Sedert woensdag niet buiten geweest. Misschien omdat ik gestopt ben met de acupunctuur ? Ik zal volgende week weer beginnen met de acupunctuur en zo zal ik de volgende chemo dan misschien wat beter verdragen ! Het zal een rustig weekend zijn zonder uitstappen of bezoeken, lekker thuis genieten, het zal ook wel tof zijn en misschien vanavond een open haard doen voor de gezelligheid. En maandaag naar het UZ in Gent met de hoop dat ze iets anders kunnen doen dan de nefrostomie maar ik vrees ervoor ! en dinsdag petscan, ook bang afwachten op uitslag ! volgende week zal de week zijn van veel nieuws, nefrostomie of niet ? zijn die “bolletjes” in mijn longen gegroeit ? pakt die chemo goed aan ? wat zal er verder gebeuren met de uitslag ? zal die goed of slecht zijn ? We zien wel, ik kan er nu toch niets meer aan veranderen en omdat ik mij verwacht aan het slechtste zal ik dus blij zijn als het een beetje goed is ! Ik laat jullie maandag al iets weten.

Tot later

Daisy

Dit bericht is geplaatst in weekend.

4 reacties

 1. Sandrine zegt:

  hey, het word inderdaad een belangrijke nieuwsweek volgende week! Ik zal voor jullie duimen! je staat er echt niet alleen voor, zoveel mensen die aan je denken, die voor je duimen, die voor je bidden en mee hopen op goed nieuws! en wij zitten er ook tussen, met gekruiste vingers, hopend en wachten op goed nieuws voor jullie! Hele dikke knuffel van ons drietjes!

 2. Ann Sagaert zegt:

  Hey Daisy,

  Als het even wat minder gaat , kan je thuis ook van de kleine dingen proberen te genieten hé,…

  En wat volgende week betreft, …is het inderdaad héél bang afwachten, maar ik duim héél erg met je mee, en hoop ook heel erg op toch wat goed nieuws, het is je echt meer dan gegund, na alles wat jij al doorstaan hebt!

  Jijzelf bent een héél sterke vrouw, samen zijn jullie een héél sterk koppel, een sterk gezin…velen kunnen daar een voorbeeld aan nemen. het is al een jaar vol up’s en down’s, waar jij toch telkens weer probeert door te spartellen! Echt chapeau!!

  En weet,…als het niet gaat,…je staat er nooit alleen voor, ik zal je ook altijd bijstaan!

  grtjs Ann Sagaert

  • Daisy zegt:

   Dank u Ann voor je reactie, het doet mij deugd te weten dat jullie allemaal mij steunen ! ook al heb ik het potverdorie soms heel moeilijk maar laat ik het niet zien !

 3. Sylvie Louwagie zegt:

  Beste Daisy,
  ’t is de mama van Davy. Ik ben je blog aan het volgen en probeer het iedere dag te lezen. Ik wil je alleen maar zeggen dat ik heel veel respect voor je heb, je bent een enorm sterke vrouw. Je hebt genoeg wilskracht om door te gaan, ook in de moeilijke dagen. Als er iets is, kan je altijd bij me terecht voor een babbeltje of je hart eens te luchten. Veel succes volgende week en laat je maar eens goed soigneren door Jo en je dochters.

  Vele groetjes
  Sylvie

  Ik laat nog van me horen, als je je eens goed voelt, laat dan iets weten, we kunnen dan samen een koffietje gaan drinken en wat bijpraten.

Geef een reactie