Wat nieuws

Hallo iedereen,

Gisteren chemo dag. Wat een moeilijke dag was het weer zeg amaai maar die is voorbij. Vandaag gaat het redelijk wel zeer flauw dus rustdag vandaag. Ik ben dinsdag namiddag nog naar het ziekenhuis geweest voor mijn verslagen mee te nemen naar Gent voor maandag en ik heb de uroloog nog gezien en wat met hem gepraat maar tijdens de operatie zondag heeft hij gezien dat mijn plasbuis rechts aan het afsterven is dus volgens hem zal ik nu of later toch een nefrostomie nodig hebben omdat ik anders mijn nieren kapot zal maken, het was weer even slikken om dit nieuws te horen. Maandag zal ik toch naar Gent gaan om daar eens te horen wat ze zeggen, ik zie mijn professor die de operatie gedaan heeft en daarna de uroloog en we zien wel wat ze zeggen. Weer aanvaarden zeker hoe moeilijk het ook weer zal zijn ! Ik weet dat je het niet zal zien dat ik dat heb, mijn stoma zie je ook niet maar ik moet het toch allemaal doorstaan en er mee leven !. Wat goed nieuws om eens te veranderen, voor dat ik ziek was hadden we plannen gemaakt voor verbouwingen, we hebben dan alles stopgezet en nu hebben we veel nagedacht of we toch de verbouwingen gaan doen of niet omdat we niet weten hoe lang ik nog zal leven, hoe vlug die “bolletjes ” groeien maar we gaan ze toch doen en omdat alles al klaar was voor mijn ziekte hebben we de aannemer even gebeld en de werken kunnen starten begin november en tegen kerst zou alles gedaan zijn, tof hé ! We gaan dus de beneden 85m² volledig veranderen, nieuwe vloer, nieuwe keuken en muren uitbreken, ik zal dan voor en na foto’s laten zien. Kunnen plannen maken is ook belangrijk !

Tot later

Daisy

2 reacties

 1. pe zegt:

  Kop op Daisy! Je hebt slecht nieuws gekregen maar je moet niet direct aan het worst case scenario denken. Informeer je goed en zoek desnoods een tweede opinie als je daar behoefte aan hebt.
  En plannen maken is inderdaad belangrijk maar verbouwingen nu lijkt me toch wat ambitieus. Misschien moet je toch overwegen om je energie in leuke dingen te steken een klein reisje of zo?
  Een virtuele knuffel voor jou, zorg voor jezelf!
  Pe

  • Daisy zegt:

   Hallo Pe,
   Dank u voor je bericht. Ik laat zeker de moed niet vallen hoor !. We zijn in juli een weekje naar Malta geweest en daar hebben we lekker genoten maar we zijn al zo lang bezig met die verbouwingen dat het leuk zal zijn als het gedaan is en we gaan er dan lekker kunnen van genieten, van een reis geniet je ook maar dat is vlug weg en van de verbouwingen zal het elke dag genieten zijn. We boeken regelmatig een weekendje hier in een hôtel in Belgïe, we hebben er nog een gedaan in augustus in La Hulpe met welness en eind oktober staat er weer een hôtel geboekt in Brussel met een theaterstuk (ons eerste theaterstuk) dus ook plezant. Probeer het gezellig te maken op je ziekenhuiskamer dat helpt, vraag om dingen te brengen van bij je thuis. Tot wat later en mail maar als je dingen kwijt wil ! Veel groetjes. Daisy

Geef een reactie