Week-end

Hallo iedereen,

Dank u Sandrine voor je bericht, het is inderdaad om mijn verhaal eens “kwijt” te kunnen en steun te geven voor de mensen die hetzelfde meemaken als ik.

De reacties dat ik krijg van iedereen doet mij wel deugd en geven mij weer energie en hoop om erin te geloven dat de chemo zal werken op die “bolletjes” in mijn longen. Die gaan niet meer weggaan maar zolang ze niet groeien blijft alles onder controle. Ik heb wel slecht nieuws gekregen van mijn oncoloog bij mijn laatste chemo. Ik kan geen andere chemo krijgen dus als deze niet werkt zal ik moeten meedoen aan studies en “proefkonijn” zijn. Ik weet niet als ik dat echt zal willen doen. Je weet niet als je aan zo een studie meedoet als je de placebo medicatie krijgt of de studie medicatie krijgt, het is een lot. Ik denk dan als ik meedoe help ik de onderzoeken om kanker proberen te genezen en met deze chemo dat ik nu krijg zijn er ook mensen die deze eerst hebben moeten testen?

Heeft iemand ervaringen met die situatie of zijn er mensen die meedoen aan zo’n studie? Graag reacties aub.

Dank u ook aan Saskia voor haar bericht, ik heb je via Facebook een bericht geschreven.

Vandaag is het een dag met mijn man dus weer een “geniet” dag, we hebben een restaurantje geboekt voor vanavond en we gaan eens naar de bioscoop.

P.S. nog eens sorry als er fouten zijn !

Tot later.

Daisy

Dit bericht is geplaatst in weekend.

4 reacties

 1. Viviane zegt:

  Dag Daisy
  Ik ben een vriendin van uw moeder en weet ik wat er met u aan de hand is. Ik bel regelmatig met Mariette om te weten hoe het met u gaat. Hoewel ik u niet goed ken denk ik veel aan u, ik vind het allemaal zo onrechtvaarde. Maar we mogen de moed niet verliezen. Ze kunnen al zoveel. Op uw vraag in uw mail kan ik niet antwoorden. Dat het moeilijk is een beslissing te nemen is te verstaan.

  Daisy hopelijk komt mijn eerste mail niet te raar over, als je wilt mag je altijd schrijven. Ik wil je steunen en moed geven
  en er samen voor gaan.

  Ik wens en duim voor u op een goede uitslag.

  VDG Viviane

  • Daisy zegt:

   Dank u Viviane voor je reactie. We blijven hopen dat alles stabiel blijft. En ik ben blij dat je er met mama over praat, het doet haar deugd denk ik om alles eens te kunnen vertellen aan andere mensen en dank u voor het luisterende oor ! Veel groetjes. Daisy

   • Viviane zegt:

    Dag Daisy
    Heb vandaag gebeld met je moeder en heb het goede nieuws gehoord.
    Je kan niet geloven hoe blij ik ben voor u uw gezin en familie!
    Ik weet het het is misschien een kleine strijdt dat je nu gewonen hebt maar een goeie! Blijft vechten, maar daar twijfen ik niet aan.

    Nog een dikke knuffel
    Viviane

    • Daisy zegt:

     Dag Viviane,
     We zijn hier allemaal blij met het goed nieuws. Mama zei me dat je mijn blogs niet ontvangt op je mail, anders stuur mij je mail ik zal er voor zorgen dat het lukt. Veel liefs. Daisy

Geef een reactie