Nieuws van de dag

Hallo iedereen,

Je kan je rechts inschrijven op “nieuwsbrief” om via mail mijn blog te volgen. Zo moet je niet iedere keer op de blog komen om mijn nieuws te lezen, ik wilde dat even melden.

Dank u Pauline om iets te schrijven, veel groetjes en veel geluk. Geniet er maar van ….

Vandaag weer last van pijn in de borstkas. Over 3 weken lag ik daarvoor in het ziekenhuis, er is vocht rond mijn hart en daardoor heb ik druk op mijn borstkas dus weer starten met Brufen 3x per dag, weer extra pilletjes en zo is er iedere dag iets!
Met mijn mond is het heel wat beter, eindelijk. Het zal een rustige dag zijn, lekker genieten van mijn huisje en niets meer.

Tot later.

Daisy

2 reacties

 1. saskia zegt:

  Daisy, ik vind het zeer moedig van jou om uw verhaal te vertellen als ik dat allemaal lees heb je al heel wat doorstaan .
  ik vind het zo erg ,tis gewoon nie eerlijk
  het is al eindje geleden dat wij nog samen zijn gekomen , maar de herinneringen blijven ,weet je nog onze uitstapjes ,de kaart avonden bij u ouders de reis naar italie en die keer da ik tegen de paal gereden ben op de parking van shopping toen ik met mijn L nog reed vergeten doe ik ze nooit ,
  ik hoop dat de medicijnen hun werk doen
  dat je wat kan genieten van de dag
  veel sterkte bedankt om mij te laten weten van de blog xxxxxx veel liefst

 2. Sandrine zegt:

  Hey Daisy, Ik hoop dat je via deze blog een steun kan zijn voor lotgenoten. Mensen die jou verhaal lezen en er veel kunnen in herkennen van hun eigen situatie. Dat mensen reageren om je een riem onder het hart te steken, of reageren omdat ze misschien tips hebben voor je. Maar ook dat je blog jou kan helpen, om je verhaal kwijt te kunnen, om alles wat je meemaakt een plaatsje kan geven en kan helpen bij het verwerken.
  Dus heel veel geluk met je blogs, en hopelijk veel lezers en reacties voor jouw verhaal!
  Dikke kussen en een grote knuffel van ons allemaal!

Geef een reactie