Blog staat online op vlk

Hallo,

Vandaag staat mijn blog online op de VLK. Spannend !

Deze morgen bij het opstaan veel nierpijn waardoor ik een Tradolan genomen heb en in bed ben blijven liggen met het kersenpitkussen op mijn nieren dat ik van mijn lieve zus heb gekregen. Dat deed deugd. Intussen is de pijn wat over en kan ik wat opruimen. Ik verdraag redelijk mijn nieuwe chemo (Folfiri en Avastin) beter dan de chemo Folfox. Omdat ik hem beter verdraag, wil dat dan zeggen dat hij minder goed werkt ? Eens vragen aan mijn dokter.

Ik wil ook even melden dat ik Franstalig ben en er kunnen nu en daar wat schrijffouten zijn, mijn excuses daarvoor ! Vandaag zal dus een “geniet” dag zijn, genieten van mijn zus die deze middag komt eten, genieten van het zonnetje, genieten van wat te kunnen opruimen, genieten van eten te kunnen maken voor mijn lieve man, gewoon genieten van alles.

Tot later

Daisy

Dit bericht is geplaatst in blog.

Één reactie

Geef een reactie